Противно на общите разбирания, за да се свържете с интуицията

...
Противно на общите разбирания, за да се свържете с интуицията
Коментари Харесай

Вселената ви говори, чуйте я: 5 лесни стъпки да се свържете с интуицията си

Противно на общите разбирания, с цел да се свържете с интуицията си в действителност е належащо да се заземите, тъй че да съумеете да получите сигналите ориентирани към вас от Вселената.

В този материал ще ви предложим 5 лесни стъпки за самодейно ориентиране на фокуса, с които можете да работите всеки ден за оптимални резултати.

1. Успокоявайте мозъка си

Всички виждаме моменти денем, когато мозъкът ни е прекомерно ангажиран със събитие, за което сме прочели в новините или история, споделена от сътрудник за персоналния му живот. Когато това се случи, практикувайте усмиряване на мозъка, което ще отвори повече пространство в мозъка ви и ще понижи количеството мисли.

Там, където отиват мислите ви, тече силата ви, тъй че когато мозъкът е фокусиран върху другите, силата ви тече надалеч от вас. Останете закотвени в личната си сила, което ще я направи по-силна и по-мощна и ще ви помогне да достигнете до насоки, които са предопределени тъкмо за вас в съответния миг. Бихте могли да вършиме това, като си отделите няколко минути дневно, в които да практикувате медитация или дихателни практики.



2. Съсредоточете се върху нещо съответно, когато усетите, че ви липсва фокус

Съвременният живот може да бъде доста под напрежение, тъй че е естествено силата ви от време на време да бъде разпръсната през целия ден, когато пътувате до работа, отговаряте бързо на доста имейли или взимате децата от учебно заведение. Когато сте разпръснати, силата ви се изтегля в доста направления по едно и също време и се харчи по ненужен метод.

Чувството за разпиляност е противоположното на чувството за центриране. Когато сте центрирани или се чувствате спокойни и уверени, вие сте заземени в силата си, само че също по този начин отворени по подобаващ метод. Вашата вътрешен глас изисква тази неприкритост, с цел да действа вярно и се нуждае от постоянна основа посредством центрирана нервна система, с цел да го направи.

Изберете си лечебна мантра или нежно утешение, към което можете да се връщате през целия ден, с цел да се концентрирайте, когато почувствате, че губите силата си в разнообразни направления. Фокусирайте се върху мантрата или желанието, до момента в който се почувствате центрирани. След като се почувствате още веднъж в центъра си, вашата сила и вътрешен глас ще се отворят за приемане на насоки.



3. Работете с принадлежности за гадаене, с цел да се фокусирате

Тук можете да изберете разнообразни карти таро или благ карти, които ще ви оказват помощ да фокусирате силата си и по този метод да получите скъпи упътвания. Тук е значимо всичко останало да избледнее от съзнанието ви, тъй че казусът, към който се настройвате с шестото си възприятие, да е единствената точка на фокус.

Когато теглите карта, се концентрирайте върху нейното общо значение и по-късно по какъв начин тя може съответно да се свърже с казуса, който ви интересува, за няколко минути.

4. Планирайте почивки за себе си, тъй че целият ви фокус да не е ориентиран на открито

Току-що завършихте дълъг ден на работното си място, когато сътрудникът ви пита дали може да предложения съседите на вечеря? Когато фокусът ви е непрекъснато ориентиран на открито, това може с течение на времето да ви направи по-откъснати от личната ви сила.

Правете си постоянни почивки денем, седмицата и месеца, когато можете да се концентрирайте върху себе си по здравословни способи – ежедневни къси тренировки, всекидневно четене на подобаващи книги, не се тормозете и да отделяте време за себе си, в което да вършиме обичаните си дейнсти уединено.

Когато фокусът ви е бил подложен на открито през целия ден, дайте си позволение да поставите здравословна граница и да се фокусирате върху себе си. Докато го вършиме, вашата вътрешен глас ще ви даде насоки, които са чакали да привлекат вниманието ви.



5. Не прекалявайте с цифровото наличие

Дигиталното ползване може да бъде наслаждение, само че доста пъти не ни оказва помощ да се върнем към личната си сила по метода, по който нашата вътрешен глас изисква. Отделете си време, в което да не употребявате телефона си и да не гледате телевизия. Можете да хапвате и да се наслаждавате на всяка хапка храна, вместо да превъртате в обществените мрежи, бихте могли и след вечеря да се насладите на разходка в парка, вместо да гледате обичания си сериал.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР