Намерете си положителен пример – на успял човек, който се

...
Намерете си положителен пример – на успял човек, който се
Коментари Харесай

А сега накъде: Какво да направите, когато не знаете какво да направите

Намерете си позитивен образец – на съумял човек, който се оправя или към този момент се е справил със обстановка, като вашата. И повтаряйте след него дейностите му. Този човек явно има схващане и опит.

Aко сте комплицирани и не знаете какво да вършиме, а няма кого да попитате, направете това, което другите вършат. Тези, които знаят. Просто копирайте дейностите на тези, които знаят по какъв начин да постъпват и къде да отидат.
Все едно сте на летище в непозната страна. Не знаете езика, не разбирате рекламите. За вас цялата информация са единствено някакви странни икони и звуци. Но други хора схващат. Трябва да изберете най-уверения и добре облечен човек, който има същия билет за същата дестинация като вас. По време на регистрацията можете да си го набележите.

 жена

А по-късно го наблюдавайте и не го изпускайте от взор. Където е той – там сте и вие. Е, не напълно, несъмнено. Не е нужно да ходите до тоалетната с него. Но можете да изчакате към вратата. Не дразнете, не го плашете с вашето гонене - просто повтаряйте стъпките му. Вече сте на митницата. Правите всичко каквото прави този човек. Ето една рамка, би трябвало да преминете през нея и да вдигнете ръце, като този прелестен господин. Сега той дава карта на чиновник - и вие показвате вашата. Ето ви към този момент в самолета!

Намерете си позитивен образец, на съумял човек, който се оправя или към този момент се е справил със обстановката като вашата. И повтаряйте след него дейностите му. Този явно човек има опит и знае по какъв начин!

 жена

Така стартира да постъпва едно момиче и проработи отлични пари в мрежовия бизнес. Отначало беше объркана, даже се отчайваше. Но тогава стартира да повтаря дейностите на друго, сполучливо, момиче - правеше реклами, снимаше видеоклипове и общуваше с клиентите по нейния метод. И всичко ѝ се получи. Качи се на „ самолета “ и излетя.

Жена реши да напусне нападателния си мъж. Но не знаеше какво и по какъв начин да го направи. Тогава почнала да чете историите на тези, които се бяха избавили. Повторила техните дейности. И също се качи на своя „ аероплан “, освободи се.

Не постоянно хората в такива обстановки имат пари за сеанси със експерт. За персонален психолог… Но съществува опитът на други хора, които знаят какво вършат. Трябва да повтаряме след тях дейностите им. Следвайте ги. Наблюдавайте ги. Това напълно не е засмукване на непозната сила, в случай че действаш без злоба. Просто би трябвало да се спасиш и да избереш точната посока.

Тогава можете да благодарите на индивида за неволната помощ, която сте получили от него. Когато излетите...

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР