кадри bTVВъпрос в телевизионната игра Аз обичам България ядоса много

...
кадри bTVВъпрос в телевизионната игра Аз обичам България ядоса много
Коментари Харесай

Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV

Въпрос в телевизионната игра „ Аз обичам България ” ядоса доста фенове в петък вечер и провокира вълна от неодобрение в обществените мрежи. Според някои той въобще не е подобаващ за фамилно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия миг в играта, шокира даже и една от участничките в нея – Милица Гладнишка, само че по напълно разнообразни аргументи.



Във въпроса се питаше какъв брой са публично записаните еднополови двойки в България. Той беше дефиниран и потреблението на дума, която мнозина не желаят да чуват по малкия екран, без предизвестие за децата:
`); break case width


Най-големите обвинявания към продукцията са, че „ Аз обичам България ” прави агитация на полезности, които не са обичайно български, макар името му.

Както споменахме, на другия полюс беше възмущението на Милица Гладнишка. Звездата от „ Кой да знае? ” се ядоса на това, че такива двойки се записват. Според нея всеки има право да живее както си желае и това не въпрос за преброяването на популацията.



Сашо Кадиев даде отговор 122, като добави: „ Половината са ми другари ”. Тази имитация му докара яда на феновете, които така и така се нервират от държанието му. Кедъра също направи коментар, че правата на тези двойки не се съблюдават в България.



Когато стана ясно, че правилният отговор е 1428, Кадиев съобщи, че ги поздравява за смелостта.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР