кадри bTVС всеки следващ епизод на Ергенът интригата в предаването

...
кадри bTVС всеки следващ епизод на Ергенът интригата в предаването
Коментари Харесай

Само с един жест Маги стана победителката в „Ергенът”

кадри bTV

С всеки идващ епизод на „ Ергенът ” интригата в предаването се заплита от ден на ден. След като Надя остана без роза, девойките са към този момент единствено четири, като една от тях, Йоана, е считана за новобранец. Според феновете и анализаторите на риалитито, тя евентуално още в идващия епизод ще последва най-хубавата си другарка на път към дома.



Раздялата им беше в действителност трагична за Йоана, която се разплака, че остава сама с Надежда, Валерия и Магдалена, които несъмнено не я харесват.
`); break case width
Точно сега на рухването ѝ обаче стана нещо, което наподобява ще реши изхода от третия сезон на „ Ергенът ”. Магдалена, която е непрекъснат обект на офанзиви и обвинявания от Йоана, ѝ
протегна ръка, прегърна я ѝ я утеши
в този сложен миг.



Тази откровена реакция на Маги, която е нарочена, че е подправена, промени внезапно отношението на феновете към нея. Дори хора, които признават, че въобще не я харесват, правят оценка обстоятелството, че е направила за най-големия си зложелател в шоуто нещо доста благородно и то в точния миг.



Още при започване на новия сезон на „ Ергенът ” в медии изтече информация, че точно Магдалена е победителката в него. Дали това в действителност е по този начин, ще се разбере напълно скоро.

При всички случаи, с реакцията си към Йоана, тя се трансформира в моралната победителка в шоуто. Невъзможно е продукцията и респективно Алек да останат безразлични към тази демонстрация на достойнство и добрина, която пристигна в точния миг. Последното събитие обаче е аргумент, че Маги може и да е работила по сюжет.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР