Кадри Нова ТВБони се оказа най-дразнещата фигура в отбор златни“,

...
Кадри Нова ТВБони се оказа най-дразнещата фигура в отбор златни“,
Коментари Харесай

Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ

Бони се оказа най-дразнещата фигура в тим „ златни “, само че Никол от съперниците им по никакъв начин не й отстъпва. Особено откакто остана сама измежду четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се подвигна до небесата, не че й е липсвало и преди този момент.

На вечерна резервация се самопредложи за лидер на черните, като опитва да подчини мъжете. Много бързо бе детронирана обаче от началник Ангелов, защото започва с неточности и недоумение на командите.

Никол, не ме слушаш, ще те изхвърля, закани се началник Ангелов и го направи. На нейно място застана Чоткин и естествено бе оплют словесно от нея на момента.
`); break case width


Заради скапаната салата публично съм детронирана, отново си откри опрощение дамата. Типично по чоткински той подвига ръка Той до момента е най-бързо сваленият държател, безусловно за 10 секунди началник го изгони. Но с това нейната сага не завърши. Шеф Ангелов продължи да я хваща в издънки и тя да се оправдава.

Просто бързам началник по тази причина не обелих аспержите, още веднъж мина в режим оправдаване.

Не разбирам за какво постоянно когато началник е на един метър от мен, аз по някакъв метод безусловно препречвам и вместо да се оправям съвършено върша тъкмо противоположното – дъня се.



Въпреки, че непрестанно Чоткин й е в устата, тъкмо той отиде да й помогне и да я изкара от блатото на номинациите. Това ьне й попречи да продължи да се подиграва на Чоткин, че се старае.

Не може да го преживее че не умее нищо да прави, а Чоткин все му се получава. Приеми го Никол, Чоткин е по-добрия!

Никол не се траеш към този момент, все някой различен ти е отговорен погледни се в огледалото.

Ако можеше да готви, щеше да готви, само че тъй като не и се отдава, прави това което може, а по тъкмо, да разяснява.

Такова усещане оставя и у феновете, които добре виждат кой по какъв начин се оправя.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР