Разказвачът на страхотния, трогателен дебют на Калиан Брадли е държавен

...
Разказвачът на страхотния, трогателен дебют на Калиан Брадли е държавен
Коментари Харесай

Министерството на времето — перспективи за любовта и смъртността

Разказвачът на страхотния, покъртителен дебют на Калиан Брадли е държавен чиновник — което може да не звучи обещаващо, само че дръжте крепко. В началото на романа тя кандидатства за мистериозно покачване, работейки с бежанци „ със статут на огромен интерес и характерни потребности “.

С бърза спестовност Брадли ни го излага. Пътуването във времето съществува, интервюиращият нейния повествовател й споделя напряко, и в случай че читателят стартира да се тревожи за детайлностите, Брадли отхвърля тези опасения с убеденост. Да, мисленето за физиката на пътуването във времето води до „ черна лайна “, тъй че не мислете за това. „ Всичко, което би трябвало да знаете, е, че в близкото ви бъдеще английското държавно управление създаде средства за пътешестване във времето, само че към момента не е опитало с това “, написа тя.

Министерството на времето е историята от този опит. Разказвачът - в никакъв случай не научаваме името й - е нает да работи като „ мост “ към един от петимата души, засмукани от техните времеви линии в наши дни.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР