На днешната дата през 1983 г. в Украйна се ражда

...
На днешната дата през 1983 г. в Украйна се ражда
Коментари Харесай

Мила Кунис: Само хуморът ми помага с мъжете

На днешната дата през 1983 година в Украйна се ражда актрисата Мила Кунис, чието същинско име е Милена Марковна Кунис.

Когато е на седем, Кунис се мести със фамилията си в Лос Анджелис. Родителите ѝ потеглят за щатите с огромни фантазии и единствено 250 $ в джоба.

На Мила ѝ е тежко да се приспособи към смяната. Не единствено поради културните разлики, само че и поради езиковата преграда. Красавицата не знае нито дума на британски и признава, че цяла година се е чувствала като глухоняма. 

Едни от първите функции на Мила са в хитовите сериали " Спасители на плажа " и " Дните на нашия живот ". По време на фотосите на двата сериала тя е била едвам на 11 години. 

Кунис се е появява и в няколко музикални клипа, измежду които са " Jaded " на любимците ѝ Aerosmith и " Rock and Roll All Nite " на Kiss.

Друга забавна детайлност от живота на хубавицата е, че първата ѝ целувка в живота е на екрана и то не с кого да е, а с сегашния ѝ брачен партньор Аштън Кътчър. Това става по време на фотосите на сериала " Шеметни години ", в който двамата си партнират. Тогава Кунис е единствено на 15 години. Въпреки че с Аштън се сближават около фотосите на ситкома, до интимни връзки по този начин и не се стига в оня миг. Мила потегля с различен собствен сътрудник - звездата от " Сам у дома ", Маколи Кълкин. 

Двамата имат осемгодишна връзка, която съгласно слуховете завършва поради проблемите на артиста с опиатите и алкохола.

Точно като в сюжет на сантиментален филм пътищата на Аштън и Мила още веднъж се пресичат. Всъщност актрисата споделя, че тяхната история доста припомня сюжета на хитов филм с нейно присъединяване " По другарски ". Причината за изказванието е, че връзките на Кунис и Кътчър стартират със секс за една нощ.



Мила разкрива, че в действителност тя е тази, която първа е поискала сред нея и Аштън да има освен това от другарство. " Ние постоянно бяхме близки с Аштън, само че в никакъв случай не съм го възприемала като мъж или като своето евентуално гадже. Но веднъж на някаква гала по награждаване видях един висок млад мъж с необятен тил. Когато той се обърна, всичко замря - като на филм. Струва ми се, че тогава поради него за пръв път останах без мирис. Колко хубав беше!... ", откровена е актрисата.

По думите ѝ Аштън я поканил на ваучър за поливане на новото му жилище. Като в холивудски сюжет артистът имал проект да я запознае с един от своите другари, само че желанието му не се увенчава с триумф. " Дългата история завърши бързо. Аз напуснах дома му на идната заран. Ние прекарахме първата си нощ... Дотогава аз в никакъв случай не бях оставала при някого в още първата нощ... Но Аштън просто не ме пусна ", споделя още актрисата. Лекомислената среща прераства в съществени връзки, брак и две деца - момиченце и момченце.



Ето и няколко цитата на Мила Кунис, които ще ви оказват помощ да се убедите, че тя е освен красива и надарена актриса, само че и впечатляваща персона:

" Оценявам вниманието, само че не се одобрявам като изключително привлекателна. Само хуморът ми оказва помощ с мъжете. "

" Моята цел в живота е да се любувам на това, което върша, и в никакъв случай да не поглеждам обратно. "

" Основно предписание в живота - постоянно имай авариен проект. "

" Аз не играя игри, а постоянно непосредствено споделям това, което ми е на мозъка. Демонстрацията на срамежливост е за глупачките. Ако мъжът се плаши от честността ти, значи, той не е този, който ти е необходим. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР