Две жени бяха вкарани в затвора общо повече от шест

...
Две жени бяха вкарани в затвора общо повече от шест
Коментари Харесай

Две жени измамиха повече от £600 000 от скърбящи семейства, като бъркаха в завещанията на починали

Две дами бяха вкарани в пандиза общо повече от шест години, откакто излъгаха £634 000 от парцелите на опечалените, манипулирайки наследствата на техните преимущество.

Лорна Портър, 69, шеф на наследството, прибра в джоба си пари, предопределени за бенефициенти, до момента в който е работила в адвокатска адвокатска фирма, и ги трансферира в банковата сметка на своя съизвършител, Джули Аткинс, 68. Дуото беше хванато след 13 -годишна полуда, по време на която Портър ограби 23 фамилни имения, отклонявайки средства, предопределени за благотворителни организации като Cancer Research и Great Ormond Street Hospital.

Двойката бяха хванати в домовете си в Тамуърт, Стафордшър, през април 2018 година и бяха изправени пред правораздаването в Стафордския кралски съд. Портър получи четиригодишна присъда, откакто се призна за отговорен в машинация посредством корист с състояние и пране на пари, до момента в който Аткинс получи присъда от две години и половина за пране на пари след процеса. Съдия Джон Едуардс осъди тяхната „ алчнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР