Дроновете на СБУ вече са поразили над 30 рафинерии, терминали

...
Дроновете на СБУ вече са поразили над 30 рафинерии, терминали
Коментари Харесай

Зеленски: Вече и 1500 км не са проблем за дроновете ни - поразихме над 30 петролни обекта в Русия

Дроновете на СБУ към този момент са поразили над 30 рафинерии, терминали и петролни бази на страната агресор Русия. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски в приветствие към воините от Центъра за специфични интервенции " А " на Службата за сигурност на Украйна (СБУ) по случай 30-ата годишнина от основаването на ЦСО " А ".

Президентът разгласява видеозапис на словото си в своя профил във Фейсбук.

Зеленски означи, че бойните резултати на ЦСО " А " са " повлияли позитивно на всички стратегически сражения " във войната против страната агресор Русия – " от отбраната на Киев до очистването на пространството в Черно море от врага, от боевете в Харкивска и в Донецка област до специфичните интервенции в стратегическа дълбочина на вражеската територия ".

" Вече са изумени над 30 обекта – петролопреработващи фабрики, терминали и петролни бази на страната терорист. За дроновете на СБУ към този момент и разстояние от 1500 километра не е проблем. “ – акцентира украинският президент.

„ Заедно с триумфите на ГУР (Главното ръководство на разузнаването – б.р.) и нашите Въоръжени сили това са доста значими резултати, които доближават справедливия за Украйна свършек на тази война и подсигуряват поемането на действителна, осезаема, мъчителна отговорност от страна на Русия за всичко направено против Украйна. " – сподели още Зеленски.

Той уточни, че воините на ЦСО поразяват икономическия капацитет на Русия, който подхранва войната – съветския петролен бранш.

Превод Faktor.bg

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР