Любопитството е качество присъщо за жените. Особено, когато става въпрос

...
Любопитството е качество присъщо за жените. Особено, когато става въпрос
Коментари Харесай

Предсказване на бъдещето в домашни условия

Любопитството е качество присъщо за дамите. Особено, когато става въпрос за надникване в бъдещето и разгадаване кой е мистериозният мъж, който е съвършен сателит за тях в живота.

Статистиката е безапелационна, че представителките на нежния пол пръскат постоянно финикийски знаци по ясновидки, екстрасенски и баячки, които знаят изпитаните медоти за гадаене.

 Предсказване на бъдещето в домашни условия

По-смелите дами могат и сами да се пробват да надникнат в бъдещето, като приложат някои изпитани метода за гадаене.

Гледане на сенки: Трябва ви запалена свещ в тъмна стая. Вгледайте се в сянката, която се получава от пламъка. В нея ще се образува фигура. Ако наподобява на планина, ще ви покачат на работното място. Ако видите детенце, ще станете майка напълно скоро.

Ако желаете да разберете на какъв брой години ще се омъжите, дръжте сребърна и златна халка, вързани с конец над чаша, на половина пърна с вода. Колкото пъти пръстените се чукнат в стените на чашата, на толкоз години ще станете младоженка.

Мъжът на живота си пък ще видите в случай че сте поставили пръстен в центъра на цялостна чаша с вода. Гледайте 15 минутки право в центъра на пръстена и ще видите лицето на мистериозния господин Перфектен.

Гадаене с леген: Напълнете съда догоре с вода, а на ръба му закачете хартийки с написани всевъзможни събития - женитба, бебе, покачване в службата, облага от лотарията, буйна обич и други. После поставете дребна свещ в черупка от орех и я пуснете в легена. Лодчицата се рее във водата и, към което листче се насочи и го подпали, това събитие ви следва.

Гадаене в баня: Вътре обезателно би трябвало да има и огледало. За да се получи гадаенето, би трябвало да си донесете още едно огледало. Запалете свещ, тъй че пламъкът й, в случай че го гледате втренчено, след петнайсетина минути да размаже вашето лице. Пред очите ви ще се покаже лика на бъдещия ви брачен партньор или ухажор.

Гадаене с чинийка: Трябва ви чинийка, по опция чисто бяла. Върху нея поставете чаша с вода. Около чинийката запалете 4 свещи. На дъното на чашата пуснете златна халка. Запалете пета свещ и я вкарайте във водата с пламъка надолу право към центъра на халката. Във вътрешността на пръстена ще се мерне лицето на бъдещия ве сателит в живота.

 Предсказване на бъдещето в домашни условия

Гадаенето с разтопено олово или восък пък се прави за една година напред. Разтопеното олово или восък излейте в желязна кофа, цялостна със студена вода. Получава се фигура. Ако фигурата е във тип на венец, значи скоро ще се омъжите. Ако е във тип на ковчег, ще се разболеете съдбовно.

Гадаене особено за бременни. То е съвсем като видеозон. Закачете една игла на дълъг конец и я дръжте над пламъка на свещ. След това дръжте конеца с иглата отвесно над отворената си длан. Ако иглата се върти в кръг, ще си имате момиченце. Ако се движи напред-назад - момченце.

Ако тези няколко похвата за надникване в бъдещето не са ви задоволителни, или пък нямате религия в личните си благоприятни условия на ясновидка, отидете на професионална гледачка, която да ви предскаже бъдещето.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР