Неочакван обрат в САЩ. Поддръжниците на премиера Джо Байдън, които

...
Неочакван обрат в САЩ. Поддръжниците на премиера Джо Байдън, които
Коментари Харесай

Обрат! Поддръжниците на Байдън наливат милиони в Тръмп (А причината ще ви смае)

Неочакван поврат в Съединени американски щати. Поддръжниците на премиера Джо Байдън, които до неотдавна и не помисляха да окажат поддръжка на Доналд Тръмп, ненадейно обявиха, че са подготвени да налеят милиони в акцията на милиардера, единствено и единствено да видят Байдън вън от Белия дом. Причината? Те по този начин и не му простиха измяната против Израел и решението на Пентагона да остави Тел Авив на произвола на терористите от " Хамас ".


Джо Байдън разгласи обществено преди дни, че ще спре доставките на оръжие за Израел, в случай че еврейската войска нахлуе в град Рафа, ситуиран в линията Газа. Над президента се оказва голям напън от страна на цивилен организации, студенти и опозиционери, които упорстват той да спре поддръжката си за съюзническата страна. Това обаче отблъсква донорите, които виждат в офанзивите на " Хамас " втори " Холокост " за Израел. И остро осъдиха тези дейности на президента.


Най-големите поддръжници на Байдън — Майк Граноф, Клиф Анес, Бил Акман и Хаим Сабан, до един основни донори в акцията на президента, твърдо декларират, че са подготвени да поддържат Тръмп, вместо да позволен оставането на Байдън в Белия дом.

 


" Такова изменничество към другарска съюзническа страна е нечувано. ", " Доскоро смятах, че " Никога Тръмп! " е най-хубавото, което може да се случи на Америка. Но " в никакъв случай повече Холокоста " е доста по-важно за мен. И съм податлив да налея големи пари в някогашния президент, даже и да не му съчувствува, тъй като знам, че той няма да съобщи Израел ", разясняват те.

 

Другите споделят " Не желая да видя нов Холокост! ", " Еврейските гласоподаватели в Съединени американски щати са доста повече от ислямистите ", " Байдън е голямо отчаяние ", са единствено част от изказванията на милиардерите.

И те са безапелационни, че Тръмп е по-малко неприятната опция от двата вероятни разновидността за президент на Съединени американски щати. Изненадващ поврат, поради отношението им към някогашния президент на страната.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР