Ливърпул загуби с 1:2 домакинството си на Лийдс Юнайтед, като

...
Ливърпул загуби с 1:2 домакинството си на Лийдс Юнайтед, като
Коментари Харесай

Ливърпул сложи край на серията от 8 поредни мача без успех за Лийдс Юнайтед

Ливърпул загуби с 1:2 семейството си на Лийдс Юнайтед, като с това се поставя завършек на серията от 8 следващи мача без триумф за „ белите “ във Висшата лига.

Родриго откри резултата в 4', а Мохамед Салах изравни в 14', с цел да забележим победния гол за гостите чак в 89', когато 20-годишният Крисенсио Самървил смълча именития „ Анфийлд “.

Юрген Клоп заложи на извънредно нападателен състав, пускайки в игра по едно и също време Дарвин Нунеш и Роберто Фирмино, само че наподобява, че тимът му по този начин и не откри правилния темп, с цел да приключва ситуациите си.

Defeat at Anfield.
— Liverpool FC (@LFC)

Спокойно можем да заявим, че „ мърсисайдци “ публично са в рецесия, тъй като тимът има единствено 16 точки от 12 мача и дистанцията до върха към този момент е осезаемо по-голяма от тази до дъното на таблицата.

Лийдс от своя страна има всички мотиви, с цел да се гордее от триумфа си, тъй като играчите на Джеси Марш ще получат опция, с цел да съберат самочувствие с обстоятелството, че откраднаха 3 точки от един от най-нетружелюбните игрища въобще в Европа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР