Френският актьор Жерар Депардийо беше арестуван от полицията в страната

...
Френският актьор Жерар Депардийо беше арестуван от полицията в страната
Коментари Харесай

Арестуваха Жерар Депардийо

Френският артист Жерар Депардийо беше задържан от полицията в страната си тази заран. Причината – обвинявания в полово принуждение над две дами. Той беше арестуван и отведен в полицейски сектор в Париж, с цел да даде показания по обвиняванията.

Според една от дамите той я е докосвал по интимните й елементи без нейно единодушие през 2014 година на снимачната площадка. Това се случило на фотоси в Дуе-ан-Анжу. А съгласно другата през 2021 година на снимачната площадка на кино лентата на Жан Бекер „ Зелени очи “ артистът си е разрешил полова дързост.

Жалбата за случилото се в Дуе-ан-Анжу беше подадена през януари, заяви Агенция Франс Прес. Тя беше подадена в Париж и е за „ полово посягане против уязвимо лице от лице, злоупотребяващо с престижа на служебното си състояние “. Инцидентът е от март 2014 година

Жената е някогашна асистентка, която по това време е била на 24 години. Събитията се случили „ по време на фотосите на кино лентата Le Magicien et les Siamois, режисиран от Жан-Пиер Моки “. В изявление за районния вестник младата жена, поискала да резервира анонимност, разказва „ дланите му по цялото ѝ тяло “ и „ неприличните думи “ на артиста на снимачната площадка.

Това са следващите обвинявания против 75-годишния Депардийо.

Преди време по отминалост беше отхвърлена жалбата на актрисата Елен Дарас. Тя твърдеше, че я нападнал полово по време на фотоси на филм през 2007 година, е отхвърлена заради отминалост.

През декември 2023 година испанската журналистка и писателка Рут Баса също подаде тъжба в Испания против артиста за обезчестяване през 1995 година в Париж.

В началото на октомври предходната година артистът отхвърли към този момент повдигнатите против него обвинявания. Той съобщи, че не е „ нито изнасилвач, нито див звяр “ в отворено писмо, оповестено във в. „ Фигаро “, предава БТА
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР