Ванга пак позна: Ново пророчество се сбъдна, апокалипсис се изсипа

...
Ванга пак позна: Ново пророчество се сбъдна, апокалипсис се изсипа
Коментари Харесай

Ванга пак позна: Ново пророчество се сбъдна


Ванга отново позна: Ново знамение се сбъдна, апокалипсис се изсипа на Земята. Българската ясновидка вещае ужасяващи катаклизми до края на годината.
Призрачните предсказания на Баба Ванга за 2024 година побиват тръпки у британците, защото наподобява, че се разиграват пред очите ни, написа Daily Star.
Покойната българска ясновидка,
която си отиде преди повече от четвърт век, e оставила след себе си пророчества, които не престават да се демонстрират в действителния живот, твърди изданието. Въпреки че е изгубила зрението си като дете, Баба Ванга злокобно е планувала доста световни събития,
измежду които 11 септември и Брекзит.
Сега една от нейните прогнози за Обединеното кралство, изправено пред стопански спад, реализира задачата, като английският Брутният вътрешен продукт се намали с шокиращите 0,3% единствено за три месеца. И в случай че това не е задоволително, още
едно нейно предсказване се сбъдна.
Британците бяха събудени от толкоз интензивни гръмотевични стихии, че някои го описаха като след експлоадиране на бомба. Нощното небе на Острова беше осветено от зрелищни светкавици, до момента в който гръмотевиците гърмяха, тракаха прозорци и всяваха боязън.
Според Daily Mail едно от предсказанията
на Баба Ванга за 2024 година е за невиждани до момента естествени бедствия. Тя приказва за изместване на орбитата, което нормално се развива в продължение на хилядолетия, което може да се случи бързо, предизвиквайки климатичен безпорядък и скок в равнищата на радиация.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР