Шокирани купувачи наблюдаваха как заподозрян крадец се сбива с охранител

...
Шокирани купувачи наблюдаваха как заподозрян крадец се сбива с охранител
Коментари Харесай

Моментът на Sainsbury`s `Крадецът се бие с охранител, преди да открадне уиски`

Шокирани купувачи следиха по какъв начин обвинен апаш се сбива с охранител на супермаркет, преди да открадне две бутилки уиски.

The хипотетичният причинител, облечен напълно в черно, можеше да бъде забелязан с бутилки алкохол в ръцете си. Нещата обаче станаха сложни, когато пазачът се опита да отнесе бутилките.

Жена на касата се отдръпна от пътя и сграбчи чантата си, до момента в който други купувачи с колички следиха избухващия безпорядък до момента в който се преместваха на безвредно място.

Работникът на One till наблюдаваше деликатно по какъв начин смелият охранител се изправи против него. Инцидентът е станал в супермаркета на New Kent Road, Elephant and Castle, Южен Лондон на 30 май.

Местните поданици подлагаха на критика хипотетичния шарлатанин. Един локален - на име Мишел - се ядоса: „ Месинговият врат на тези мръсници в днешно време. Те нямат безусловно никакъв позор. “

Елиът добави: „ Защо никой не се заяде с този позор? Кражбата кара цените на всичко да се повишават за останалите от нас. “

Филип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР