Битката в САЩ унижава тази държава, която беше емблема на

...
Битката в САЩ унижава тази държава, която беше емблема на
Коментари Харесай

Битката в САЩ унижава тази държава, която беше емблема на свободния свят през XX век

„ Битката в Съединени американски щати унижава тази страна, която беше емблема на свободния свят през XX век. Благодарение на своя остарял имидж, на репутацията си като страна на свободата и законността Съединени американски щати съумяха да реализират световна доминация, чиято основа беше доверието! “ Това написа във фейсбук анализаторът Калина Андролова, след присъдата на някогашния президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Това е срам, изцяло манипулиран развой, това е инсталиран развой и хората, които ще гласоподават на 5 ноември, видяха какво става. Аз съм почтен. Ще се борим до момента в който победим, Вече я няма страната, в която живеехме. Това е работа на администрацията на Байдън “, сподели Тръмп в първото си изказване пред медиите.

Ексцесиите и меката революция, която се води в Съединени американски щати, не престават. Това в действителност не е държавата-мечта, която познаваме от предходния XX век. Съединени американски щати не е страна на свободата. Това е окупирана страна от корпоративната лакомия и своеволието на корпорациите, които употребяват Демократическата партия на Съединени американски щати за политически инструмент.

Битката в Съединени американски щати унижава тази страна, която беше емблема на свободния свят през XX век 31.05.24 12:43 Виктор Орбан апокалиптично: Европа се стяга за война с Русия! 31.05.24 12:32 Московската патриаршия отхвърля взаимно свещенодействие с епископи от Българската православна черква 31.05.24 12:17 Шаш на погребението на Цар Фердинанд I: Това културист ли е или Княгиня Калина? 31.05.24 12:01 България е преди всичко в Европейски Съюз по приложимост на тютюневи произведения 31.05.24 11:42

Октопод, който ще докара Америка до злополука и който води света към злополука. Дори Франсис Фукуяма се отхвърли от ексцесията на демократичната народна власт, трансформирала се в демократична деспотия. Използването на съдилищата, написа Фукуяма, от инструмент за използване на закона се трансформират в механизъм за разгръщане и опазване на властта!

Той твърди, че Съединени американски щати са се трансформирали в страна на съдилищата. Логично е за какво прокситата на Демократическата партия в България бяха толкоз истерични на тематика „ правосъдна промяна “. Те си показват надзор върху правосъдната система в тяхна изгода!

Репресията против Тръмп не е въздържане и противотежест, а подли удари, които изкривяват изцяло това, което въобще е останала от демокрацията в Съединени американски щати. Битката в Съединени американски щати унижава тази страна, която беше емблема на свободния свят през XX век. Благодарение на своя остарял имидж, на репутацията си като страна на свободата и законността Съединени американски щати съумяха да реализират световна доминация, чиято основа беше доверието!

Вече това доверие не съществува. И това е, което доста мощно подрива опцията Съединени американски щати да запазят някакво въздействие върху своите партньорства. Левите в Съединени американски щати, въоръжени с новите идеологии като джендъризъм, мигрантски произвол и екология са напът да придобият всички черти на тоталитарната власт – принуждение, груба и масирана агитация, полицейщина и принуда през институтите на сигурността, създаване на политически хайлайф, който узурпира дълготрайно и несменяемо властта, преобразяване на държавния уред в инструмент за придобиване на персонални, частни богатства, всепозволеност и нарушение на човешки права.

За страдание Демократическата партия се пробва да приложи този метод върху всички страни и територии в областта на американското въздействие, в това число в Европа и в България. Тъжно е, че тъкмо ние, които сме живели в тоталитарен модел и доста добре познаваме чертите му, не можем да схванем какво тъкмо става.

Иначе е разумно точно страните от Източна Европа да имат най-силен имунитет и най-остро да реагират на тази дисфункция и въвеждане на несвобода. Защото познават белезите й. Това, което се случва в Съединени американски щати, е извънредно обезпокоително. Светът чака изборите за президент като избавителна глътка въздух, като опция за разомагьосване.

Една част от корпоративната мощност в Съединени американски щати се сплоти със старите мрежи за създаване на въздействие, свързани със службите и финансирани от спекулативния капитал, стартира глобалистката теория на фона на неограничените благоприятни условия на финансовия и високотехнологичен бранш, получи надзор и стартира да задушава света посредством нахален напън върху партньорства, добити върху успеха от Студената война.

Най-просто казано, въпреки и процесите да са прекомерно комплицирани и съвсем невъзможни за пояснение с едно-две фрази. Но това иго на корпоративната безкрайна лакомия, която безусловно е откраднала американската страна за свои цели, би трябвало в миналото да завърши.

Пропагандата трансформира хората в зелки. Виждаме зелки да населяват медиите и да ни преподават какво да мислим. Човек би трябвало да си оставя някакъв въздух и малко мозък, свободен от интервенции, с цел да построява своята персонална опозиция.

Това да знаеш всякакви обстоятелства и истини, да можеш да ги сглобиш в разбор и мнение, да можеш да чуваш и да напуснеш плиткостта на агитката, в която си подложен без твое разрешение, а по стичане на общата среда, към този момент е опозиция.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

SafeNews напомня, че Доналд Тръмп е първият бивш президент на Съединени американски щати, наказан за закононарушения. Съдебно жури го призна за отговорен по всичките 34 обвинявания за подправяне на документи, които му бяха повдигнати.

Още вести четете в: Избори 2024, Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР