Когато дойде ред на Шона Болик да говори, думите излязоха

...
Когато дойде ред на Шона Болик да говори, думите излязоха
Коментари Харесай

Съдия от Аризона помогна за съживяването на закон за абортите от 1864 г. Съпругата му законодател се присъедини към демократите, за да го отмени

Когато пристигна ред на Шона Болик да приказва, думите излязоха от нея в продължение на 20 минути. Консервативният народен представител беше по средата на развълнуван спор в ръководения от републиканците Сенат на Аризона по отношение на законопроект за анулация на закон от 1864 година, забраняващ съвсем всички аборти.

Демократите се нуждаеха от най-малко още един глас от десницата, с цел да напреднат сметката.

Болик, с ниско наведена глава и спъвайки се в думите й, разказа трите си сложни бременности, в това число една, приключила със импровизиран аборт. Тя сподели, че не би го претърпяла „ без моралната поддръжка на брачна половинка ми “.

Нейният брачен партньор, съдията от Върховния съд на Аризона Клинт Болик, беше част от болшинството, което гласоподава през април за възобновяване на съвсем -пълна възбрана.

Наблюдателите в галерията се присмиваха, когато сенаторката се разгласи за „ за живота “. Едва в последните моменти от речта й стана ясно желанието й.

„ Тук съм, с цел да защитя повече бебета “, сподели тя. „ Гласувам за. “

Закон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР