Електрическите превозни средства имат проблем с кокошката и яйцето. Шофьорите,

...
Електрическите превозни средства имат проблем с кокошката и яйцето. Шофьорите,
Коментари Харесай

Как да разбием икономиката на зареждането на EV

Електрическите транспортни средства имат проблем с кокошката и яйцето. Шофьорите, привикнали да купуват бензин, се тормозят да разчитат на очевидно по-малка мрежа от публични места за зареждане, под 65 000 в Съединени американски щати, в съпоставяне със 145 000 бензиностанции. Те също се възмущават, че даже най-бързите зарядни устройства лишават доста повече време от изпомпването на газ, до момента в който по-бавното съоръжение от „ Ниво 2 “, което е най-често налично, може да отнеме часове.

Тези клиенти желаят повече и по-бързо зареждане. Но тези, които имат публични зарядни устройства, постоянно не съумяват да възстановят разноските си за инсталиране и употреба. Много не се употребяват задоволително, с цел да бъдат печеливши, други губят клиенти, тъй като дългите времена на зареждане водят до тълпи в пиковите интервали.

Под напън да понижи разноските, основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск уволни целия отдел на компанията за компресори предишния месец, и макар че той частично отстъпи, растежът на мрежата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР