Украинското военно разузнаване днес заяви, че ръководството на платформата за

...
Украинското военно разузнаване днес заяви, че ръководството на платформата за
Коментари Харесай

Украинското военно разузнаване каза, че приложението Телеграм е блокирало негови ключови ботове

Украинското военно разузнаване през днешния ден съобщи, че управлението на платформата за известия " Телеграм " е блокирало редица публични ботове, които се опълчват на съветската военна експанзия в Украйна, съобщи Ройтерс.

" Днес управлението на " Телеграм " голословно блокира редица публични ботове, които се противопоставяха на съветската военна експанзия против Украйна, в това число и главния разследващ бот ", се споделя в обява на украинското разузнаване във въпросната платформа. " Въпреки блокирането на нашия бот вашите персонални данни са в сигурност ", написа още в известието.

Агенция Ройтерс отбелязва, че към този момент пресцентърът на " Телеграм " не е дал отговор на молбата ѝ за коментар.

Ботът съставлява софтуерно приложение, което е програмирано по този начин, че единствено да извършва избрани задания, измежду които реплика на диалог и събиране на наличие.

Базираната в Дубай платформа " Телеграм " е една от най-популярните обществени мрежи. Тя е основана от родения в Русия програмист Павел Дуров, който напуща родината си през 2014 година, откакто отказа  да се съобрази с настояванията на държавното управление да закрие опозиционните канали в друга обществена мрежа. 

След началото на съветската пълномащабна инвазия в Украйна през 2022 година " Телеграм " стана средство както за Москва, по този начин и за Киев за разпространяване и достъп до нефилтрирана информация за войната, отбелязва Ройтерс. 

Почти всички огромни медии, държавни структури и публични фигури в двете страни имат канали в " Телеграм ", написа Българска телеграфна агенция.

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога разгласява постоянните си вечерни видеообръщения в приложението, а въоръжените сили на Украйна предизвестяват жителите за въздушни офанзиви и документират развиването на обстановката на бойното поле. Кремъл също разгласява вести за президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 в " Телеграм ", а съветската съпротива набира поддръжка в приложението.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР