НЮ ЙОРК (AP) — Някои потребители на социалните медии викат

...
НЮ ЙОРК (AP) — Някои потребители на социалните медии викат
Коментари Харесай

Какво представлява „блокирането“ на знаменитостите заради войната в Газа?

НЮ ЙОРК (AP) — Някои консуматори на обществените медии викат звезди за това, което съгласно тях е безучастие пред лицето на филантропична рецесия в Газа — и те започнаха „ блокиране “, с цел да притиснат звездите да заемат позиция.

За блокирането потребителите блокират всяко и цялото наличие от сметките на избрани звезди в обществените медийни платформи, в това число X, TikTok и Instagram. Някои са разгласили за звездите, които са блокирали, като са употребявали хаштаг като #blockout, #blockout2024 или #celebrityblockout, до момента в който други са споделяли изявления от консуматори, критикуващи присъстващите на блестящи събития като Met Gala и контрастиращи със обстановката в Газа.

Участниците в Blockout споделят, че това е митинг, тъй като звездите или не са говорили, или не са споделили задоволително против дейностите на Израел в Газа по време на войната му с Хамас. Откакто войната избухна на 7 октомври със смъртоносните офанзиви на Хамас, израелската войска е умъртвила повече от 3...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР