В очакване на Деня на храбростта и официалния празник на

...
В очакване на Деня на храбростта и официалния празник на
Коментари Харесай

Асеновград отбелязва Деня на храбростта с впечатляващо военно шоу и музикален концерт

В очакване на Деня на храбростта и формалния празник на Българската войска Асеновград се приготвя да посрещне своите поданици и посетители с вълнуващо военно демонстрационно шоу и празничен концерт . Събитията са проведени от IV Артилерийски полк и дават обещание да трансфорат 2 май в паметен ден за всички присъстващи.

На 2 май от 16:00 до 17:00 часа на площад „ Акад. Николай Хайтов ”, асеновградчани и гостите на града ще могат да следят проява на леко стрелково оръжие и екипировка, признати на въоръжение във военно формирование 24 490 . Военнослужещите ще показват уменията си и оборудването, с което оперират, предоставяйки неповторима опция за непосредствен взор към модерната военна техника и тактики.

След завършването на военното шоу от 17:00 часа сцената ще бъде предоставена на Представителния духов оркестър на Военновъздушните сили. Под диригентството на майор Михал Младенов оркестърът ще извърши програмата „ По следите на безсмъртната ария ”, което ще обогати празничната атмосфера с типичен и патриотични мелодии .

Поканени са всички поданици и посетители на града да се причислят към празничните събития, които ще предложат както развлечение, по този начин и опция за размисъл и признателност към тези, които пазят мира и сигурността на нацията.

Румен Радев наложи несъгласие на противоречивите промени в Закона за поощряване на вложенията

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР