Крум Савов изрази любопитно мнение за срещата на олимпийската шампионка

...
Крум Савов изрази любопитно мнение за срещата на олимпийската шампионка
Коментари Харесай

Какво прави Стойка при Борисов? Отговаря Крум Савов

Крум Савов изрази любопитно мнение за срещата на олимпийската шампионка Стойка Кръстева с водача на ГЕРБ Бойко Борисов в неговия кабинет през днешния ден. 

Стойка с нейния брачен партньор са в централата на партията, която ръководи 12 години. Както едно време на Българска комунистическа партия, благодарихме за грижите, за отношението, за издигнатата база, условия, пари, финансиране, помощ и съпричастност. Така Крум Савов стартира своя коментар в предаването си по Телевизия 7/8.

Шеговито във Facebook имаше предложение към Стойка, вместо да го демонстрира златния орден, да го скрие, с цел да не се появи след това в чекмеджето във формата на кюлче.

Но това е смешната част, тъжната е, че аз малко или доста знам за какво Стойка по този начин трансформира златния си орден в тиквен. Тя е член на състезателен клуб Локомотив (София), а там началник е Даме Стойков.

По цялата верига всичко се затваря, с един Общински съвет, членове на ГЕРБ, фамилни, персонални, и тъй че аз съм податлив да прескоча упреците и възмущението от навеждането на Стойка в партерна стойка и да приема, че събитията са я принудили, макар че един олимпийски първенец постоянно има право на избор, сподели още Крум Савов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР