Крилото на Дунав Бирсент Карагерен ще се завърне в Локомотив

...
Крилото на Дунав Бирсент Карагерен ще се завърне в Локомотив
Коментари Харесай

Локо си връща Карагерен от лятото

Крилото на Дунав Бирсент Карагерен ще се завърне в Локомотив (Пловдив) след края на сезона. Договорът на играча с русенския отбор изтича през юни и самият притежател на “черно-белите” Христо Крушарски е окуражен да му даде нов късмет на “Лаута”.

Карагерен в никакъв случай не е крил, че Локомотив е тимът на сърцето му и пире много тежко решението на Едуард Ераносян от по-миналата зима да го освободи от състава. Бирсент минава за любим и на клубната легенда Христо Бонев, което още повече накланя везните в интерес на очертаващия се трансфер.

През пролетта на 2017 година асеновградчанинът направи доста мощни мачове за Дунав и бе с съществена заслуга за историческото класиране на “Драконите”, които за повторно в историята си стигнаха до присъединяване в евротурнирите. Атакуващият футболист се е харесал и на треньора Бруно Акрапович със мощната игра, която сподели в мача на “Лаута” сред Локо и Дунав. Тогава русенци съумяха да се спасят от резила и да изгубят от противник, който съвсем цялостен мач игра с човек по-малко и стигна до равнене в последните секунди. Карагерен пък бе измежду най-напористите и доста от почитателите на Локо даже се издразниха на хъса, с който се хвърли, макар предстоящото завръщане през лятото. Нуждата от укрепване в офанзива обаче се видя ясно в последния дуел, при който Локо направи 0:0 като посетител на Септември не и без геройствата от страна на вратаря Илко Пиргов.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР