За периода 2014 – 2020 г. община Кюстендил е изпълнила

...
За периода 2014 – 2020 г. община Кюстендил е изпълнила
Коментари Харесай

Подкаст | Община Кюстендил е реализирала европроекти за 70 млн. лв.

За интервала 2014 – 2020 година община Кюстендил е изпълнила 73 плана на обща стойност почти 70 млн. лева Това обяви Николай Дочев, зам.-кмет " Интегрирано обмисляне и районно развиване " в община Кюстендил. Той взе участие в тематичния подкаст на Economic.bg, който е част от плана " Преход на опциите ", финансиран със средства по политиката на доближаване на Европейския съюз.


ECONOMIC.BG · Николай Дочев за европейските планове, които извършва Община Кюстендил
По думите му всеки един план има своята стойност и полезност за хората, за които е предопределен.

Значими планове, осъществени от общината, са свързани с благоустрояването на парковата зона, на парка пред галерията, създаване на улици и места, където хората да се разхождат и почиват и други Важен план е и построяването и възобновяване на театъра и зоната за отдих към него.

Средствата посредством фондовете на Европейския съюз са главен инструмент за решение на усложненията и потребностите на хората в страната ", счита Дочев.

Кои са най-важните за хората европейски планове в града и какво следва да се промени в Кюстендил със средствата от идващия програмен интервал, чуйте в следващия епизод подкаста  " Преход на опциите ".
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР