Шофьор се вряза в дърво и загина на място в

...
Шофьор се вряза в дърво и загина на място в
Коментари Харесай

Шофьор се вряза в дърво и загина на място в Горно Ябълково 

Шофьор се вряза в дърво и почина на място в Горно Ябълково. 74-годишен мъж е карал с несъобразена скорост. При втурване и нахлуване в десен завой край бургаското село, той се блъска в крайпътно дърво.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

SafeNews напомня, че малко преди среднощ на 26 май, на столичното „ Чепинско шосе “ в североизточните покрайнини на София се е случил отблъскващ пътен случай.

Шофьор се вряза в дърво и почина на място в Горно Ябълково  27.05.24 10:58 Председателят на Парламентарната асамблея на НАТО: Задължително би трябвало да демонстрираме своето единение 27.05.24 10:40 Главчев: Членството ни в НАТО е цивилизационен избор, това е гаранция за сигурност 27.05.24 10:09 Ванчето ще се бори с корупцята и кражбите,ама не споделя парите за нейната акция от къде идват… 27.05.24 09:55 НА ЖИВО: Заседание на парламентарната асамблея на НАТО 27.05.24 09:37

Произшествието е зародило на разклона за софийското село Негован. От злополуката са потърпевши шестима души. Изяснено е, че това е станало след удар на два леки автомобила. Ранените са откарани в болница, без заплаха за живота са, обясниха от Министерство на вътрешните работи.

На мястото са пристигнали екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. По непотвърдена информация, по безусловно знамение кошмарът се е разминал без жертви.Часове наред придвижването в сектора е било блокирано и затруднено.

Източник: БНР

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР