Кремъл заяви днес, че не очаква случаят с руския опозиционер

...
Кремъл заяви днес, че не очаква случаят с руския опозиционер
Коментари Харесай

Кремъл не вижда основания за влошаване на отношенията със Запада заради случая с Навални

Кремъл съобщи през днешния ден, че не чака казусът с съветския опозиционер Алексей Навални, който е в болница в Германия, да навреди на връзките на Русия със Запада, предадоха международните организации.

"Първо, ние не бихме желали това. Второ, няма никакви аргументи за това ", сподели пред публицисти Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, в отговор на въпрос дали Москва се тревожи от утежняване на връзките със Запада поради случая с Навални.

Руският опозиционер е в изкуствена кома в берлинска болница, където беше докаран, откакто припадна по време на полет. Германската клиника съобщи, че резултатите от първичния медицински обзор свидетелстват за отравяне. Руските лекари, оказали помощ на Навални в сибирска болница, обаче не одобряват тази диагноза.

"Ние също сме заинтригувани да установим какво се е случило с пациента, само че още не можем да създадем това ", сподели Песков и добави, че не е ясно дали в тялото на Навални са открити някакви субстанции и вероятно какви са те.

По-рано Кремъл съобщи, че следствие би могло да бъде стартирано единствено в случай че съмненията за отравяне се потвърдят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР