Броени часове ни делят от тегленето на жребия за Ролан

...
Броени часове ни делят от тегленето на жребия за Ролан
Коментари Харесай

Дискусия на живо: Готови за Ролан Гарос!

Броени часове ни разделят от тегленето на жребия за Ролан Гарос, като всички ние стискаме палци Григор Димитров и Виктория Томова да изтеглят допустимо по-благоприятни противници и да ни зарадват със мощни игри в Париж.

Григор имаше проблем в региона ни китката, който не му разреши да се показа на оптимално ниво на Мастърса в Рим, а ние можем единствено да се надяваме, че контузията е отшумяла и първата ни ракета ще покаже играта от началото на сезона, която му разреши да се завърне в топ 10 на света.

Вики пък най-сетне наподобява откри оптималното си ниво, откакто записа някои доста неприятни загуби на шампионатите в Мадрид и Рим, само че в последните два дни се поздрави с впечатляващи победи на WTA 250 конкуренцията в Рабат и през днешния ден ще се опита да се класира за първия си полуфинал през сезона на това равнище, изправяйки се против Лаура Зигемунд.

Що се отнася до конкуренцията при мъжете, то от дълго време нещата не са изглеждали толкоз отворени, имайки поради дългото неявяване на 14-кратния първенец Рафаел Надал, контузиите на Яник Синер и Карлос Алкарас, както и неубедителната форма на Новак Джокович.

При дамите Ига Швьонтек като наподобява сериозна любимка, имайки поради, че грабне купите в испанската и италианската столица, само че Арина Сабаленка сигурно копнее за реванш, а Елена Рибакина е единствената тенисистка побеждавала международната номер едно през тази година на червени кортове и не трябва да бъде отписвана.

Вие пък още веднъж бихте могли да коментирате всички най-важни събития от Ролан Гарос, възползвайки се от нашата обичайната полемика онлайн!

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР