Принцесата на Уелс направи триумфално и емоционално обществения живот, откакто

...
Принцесата на Уелс направи триумфално и емоционално обществения живот, откакто
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън сияе на принц Уилям, докато се завръща триумфално в обществения живот

Принцесата на Уелс направи триумфално и прочувствено публичния живот, откогато разкри диагнозата си рак в Trooping the Color през днешния ден – само че имаше цялостни ръце с един възбудим принц Луис.

42-годишната Кейт сияеше, до момента в който стоеше в Бъкингамския замък в кулминационната точка на днешното събитие, на RAF flypast, и махаше на аплодиращите тълпи, до момента в който стоеше един до друг с крал Чарлз, който също е имащи лекуване на рак. Принцесата се появи на балкона до брачна половинка си принц Уилям и двамата разговаряха въодушевено с трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и Луис, които бяха разчувствани от самолетите.

Преди това майката на три деца Кейт имаше цялостни ръце, до момента в който гледаше трите си деца, до момента в който се возеха дружно в карета от Бъкингамския замък до парада на конната армия за военния театър. Кейт носеше красива бяла и тъмносиня рокля от Jenny Packham, цялостна с шапка Philip Treacy с необятна външна страна и светеща брошка на ирландската армия.

Тълпите ликуваха, когато Кейт махаше от стъкле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР