Посещението на руския диктатор Владимир Путин в Пхенян е тревожен

...
Посещението на руския диктатор Владимир Путин в Пхенян е тревожен
Коментари Харесай

The Times: Ядреният блок на Путин и Ким срещу Запада

Посещението на съветския деспот Владимир Путин в Пхенян е обезпокоителен знак за образуването на нуклеарен съюз , който намерено враждува с НАТО и Запада като цяло.

Това разяснява The Times.

Авторът на обявата отбелязва, че доставката на севернокорейски снаряди за потребностите на съветската войска, нахлула в Украйна, е единствено половината от проблемите от този съюз. Другата половина е това, което КНДР получава в подмяна от Русия.

" Много малко евентуално е Ким Чен-ун да посрещне Путин толкоз обилно единствено поради обещанието за храна и гориво. Ким Чен-ун желае усъвършенствани информационни системи , технологии за нуклеарни подводници, военни спътници и усъвършенствани технологии за междуконтинентални балистични ракети ", споделя Виктор Ча, анализатор от основания във Вашингтон Център за стратегически и интернационалните проучвания.

Както отбелязва The Times, подпомагането на Пхенян в усъвършенстването на програмата му за балистични ракети, изстрелвани от подводници, е " изключително ужасяващо ", защото би разрешило на Ким при нужда да нанесе неочакван първи удар с стандартни или нуклеарни бойни глави .

Освен това, разполагайки с такива оръжи я, той си подсигурява опцията за нанасяне на мощен ответен удар, в случай че военният капацитет на КНДР на сушата бъде погубен.

Въпреки че доста анализатори настояват, че новосформираният съюз на Москва с Пхенян провокира неспокойствие в Пекин, създателят на обявата припомня, че точно Китай остава главен търговски сътрудник на КНДР, тъй че във всеки един миг може да спре доставките на гориво и храни за корейците като наказване. Това обаче не се случва.
 Путин моли Пхенян за танкове и реактивни снаряди
Путин моли Пхенян за танкове и реактивни снаряди

Северна Корея има големи хранилища за оръжие от времето на Съюз на съветските социалистически републики

" Говоренето на Путин и Ким за оборване на американската надмощие е в сходство с посланието, идващо от Пекин - че американският век е завършил и на негово място идва нова мощ.

Посланието е изискано . Си има прекалено много финес, с цел да не разгласи категорично съществуването на нов блок от суперсили, воден от него и подкрепян от Русия, Северна Корея и Иран.
 В Северна Корея Путин разменя кон за кокошка
В Северна Корея Путин разменя кон за кокошка

Ако Северна Корея има две бутала - Поднебесната империя нормално натиска спирачката, до момента в който Русия в този момент форсира газта на севернокорейския деспот

Но не е нужно - Ким и Путин го направиха вместо него в Пхенян тази седмица ", написа The Times.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР