Решение за отчуждаване на имоти - частна собственост, необходими за

...
Решение за отчуждаване на имоти - частна собственост, необходими за
Коментари Харесай

Отчуждават имоти заради изграждането на обход на Оряхово

Решение за отчуждаване на парцели - частна благосъстоятелност, нужни за построяването на обход на Оряхово, взе Министерски съвет на свое съвещание през вчерашния ден, оповестяват от държавната пресслужба. Обходът е част от плана за второкласния път Мизия-Оряхово-Крушовене. Имотите се намират в землищата на град Оряхово, селата Лесковец и Селановци, община Оряхово, област Враца. 
Средствата за обезщетяване на притежателите са за сметка на Агенция " Пътна инфраструктура ". Решението може да се апелира пред административния съд по местоположение на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтригуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс.
С друго свое решение държавното управление реши да отнеме правото на ръководство върху парцел - обществена държавна благосъстоятелност от Областна дирекция по сигурност на храните - Видин към Българската организация по сигурност на храните към Министерството на земеделието и храните, заради отпаднала нужда. Имотът се намира във видинското село Кошава и съставлява аграрен парцел с повърхност от 305 кв. м и издигната в него постройка със застроена повърхност от 46 кв. м. Имотът се афишира за частна държавна благосъстоятелност. 
Областният шеф на Видин би трябвало да сформира акт за частна държавна благосъстоятелност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР