Президентът Румен Радев поздравява мюсюлманската общност в България по случай

...
Президентът Румен Радев поздравява мюсюлманската общност в България по случай
Коментари Харесай

Радев и Пеевски честитиха Курбан Байрам

Президентът Румен Радев поздравява мюсюлманската общественост в България по случай празника Курбан Байрам. В пожеланията си президентът акцентира, че духовното възвисяване, смирението и опрощението вървят ръка за ръка с добротата и състраданието и укрепват моралните устои на нацията ни.

Румен Радев отбелязва още, че религиозната приемливост, почитание и съгласие са обичайни за нашето общество и празникът Курбан Байрам основава мостове сред хората, които способстват за взаимното схващане и за нравственото израстване на нашия народ.

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски поздрави мюсюлманите по случай Курбан Байрам.

" Скъпи братя и сестри мюсюлмани! Честитя ви този огромен празник и ви искам здраве, берекет и разцвет във всички инициативи. В тези дни, които символизират помиряването и опрощението, искам мир и съгласие на всички вас и вашите фамилии ", написа той.

" Изразявам своята откровена признателност за това, че дружно успяхме да реализираме доста положителни резултати на одеве отминалите избори и имам вяра, че дружно ще успеем да работим за постигането на по-добър и по-сигурен живот за хората в България ", добави Пеевски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР