Креативните хора често се чувстват изолирани в нашия логичен и

...
Креативните хора често се чувстват изолирани в нашия логичен и
Коментари Харесай

10 неща, които само креативните хора ще разберат

Креативните хора постоянно се усещат изолирани в нашия логически и принципен свят, живеейки в периферията на обществото, с цел да съумеят да запазят жив креативния си талант. Има причина да се усещат разнообразни. Изследвания демонстрират, че мозъкът на изобретателните хора има структурни разлики, които ги карат да мислят и работят по неповторим метод. За разлика от елементарните хора, съзнанието на изобретателните хора работи на по-интуитивно и креативно равнище.

Креативните хора живеят в личен свят, надалеч от действителността която ги заобикаля. Те съжителстват със своите странности, които другите хора възприемат като безсмислени. Личността и погледа им върху света им оказва помощ да основават от нищото красиви шедьоври.

1. Креативните хора имат милион хрумвания

Съзнанието на изобретателните хора в никакъв случай не стопира да работи. Винаги имат нови хрумвания, само че рядко могат да схванат коя от всички да разработят. Те намират ентусиазъм и благоприятни условия, там където другите нормално виждат път без излаз. Творческите персони черпят ентусиазъм от личното си въображение и стартират планове, които движат със пристрастеност и обич.

2. Виждат провокации и благоприятни условия

Креативните хора не разрешават нищо да се изпречи на пътя на триумфа и изкуството им. Възможно е да получат „ не “ като отговор, само че това ни минимум не може да ги спре. Те непрестанно минават през бариери и прекрачват граници, даже и единствено с цел да се почувстват живи. Ако в заобикалящата ги действителност не съществува изкуство, те гледат на нея като на банална и безвкусна.

3. Творческите персони се стараят да остават правилни на себе си

Те в никакъв случай няма да компрометират неповторимата си същина в името на други хора. За тях парите нямат значение. Те са движени от усеща и страсти, а не от опциите да станат богати или известни. Правят това, което е вярно съгласно тях и не разрешават на близките да постановат мненията и решенията си.

4. Притежават краткотрайна централизация

Хората считат, че това е нещо неприятно. Креативните хора обаче, виждат това като преимущество, тъй като те съществуват единствено по време на краткотрайни прояви на целенасочени старания. Те считат, че това е опция да основат нещо необикновено. Също по този начин нямат проблем да извършват доста задания на един път, само че не постоянно са в положение да ги изпълнят до дъно. За тях удовлетворението не идва след довеждане докрай на плана, а по време на реализацията му.

5. Креативните хора работят единствено когато желаят

Стандартната работна седмица не е за тях. Те основават, когато ги връхлети вдъхновението и не обичат да влизат във взаимоотношения с шефове, които им споделят какво да вършат и по какъв начин да го създадат. Те обичат своята самостоятелност и най-често се развиват на свободна процедура.

6. Чувстват се добре сами

Светът се движи с бързи темпове, а това изключително се отразява на креативните персони. Те имат потребност от доста време, с цел да презаредят батериите и да почерпят ентусиазъм за изобретателната си мисъл. Имат потребност от тишина, с цел да обработят милионите мисли и хрумвания, които минават през главата им.

7. Креативните хора са доста чувствителни

Може би по този метод остават още по-неразбрани. Те действат по друг метод и неведнъж се зареждат не с логичност, а с страсти. Всъщност, през множеството време взимат решения въз основа на това по какъв начин се усещат или на това какво им подсказва интуицията. Те са елементарно раними и черпят ентусиазъм от личната си болежка.

8. Лесно менят страстите си

Креативните хора могат да преминат от наслада към потиснатост за няколко секунди. Те са извънредно чувствителни и всичко се отразява надълбоко в душата им. Светът им е ръководен от усеща и страсти.

9. Черпят ентусиазъм от опита си

Лесно се отегчават и губят интерес, когато не могат да получат всичко, което животът им сервира. Ето за какво, креативните персони в никакъв случай не се усещат задоволени, работейки на „ естествени “ работни места или слушайки лекции в университета. Те се нуждаят от неконвенционални способи за учене и израстване, като пътувания по света да вземем за пример. Те научават доста повече живеейки, в сравнение с четейки по какъв начин някой различен живее.

10. Те са измислили отлагането

Креативните хора постоянно приключват плановете си в последния миг. Не го вършат преднамерено, само че наподобява че работят най-добре под голямо напрежение.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР