Докато предприятията намаляват в ерата на хибридната работа, празните офиси

...
Докато предприятията намаляват в ерата на хибридната работа, празните офиси
Коментари Харесай

Бизнес перспективи: Корпоративните имоти в Европа са на „ръба на скала“


Докато предприятията понижават в ерата на хибридната работа, празните офиси могат да се трансфорат в „ жилища за милионери с малко дневна светлина “ – или във опция за преоткриване на центъра на града.

Тъй като от ден на ден чиновници работят от у дома, доста компании откриват, че се нуждаят от по-малки офиси. В съпоставяне с многоетажните планове преди пандемията, предопределени да подслонят допустимо най-вече служащи, повече компании гледат към по-компактни, само че по-качествени пространства за бъдещето, заяви

Според данни на световната компания за търговски парцели JLL, 48% от клиентите на главните пазари, в това число Обединеното кралство, Германия и Франция, се стремят да понижат отпечатъците си през идващите три до пет години вследствие на това. „ Нашите клиенти обмислят какво да вършат с пространството, което имат, като проучват данни от последните години, с цел да излязат с дълготрайни проекти “, споделя Стефани Хайд, основен изпълнителен шеф за Обединеното кралство и основен изпълнителен шеф за пазарите на EMEA в JLL.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР