Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен отправи послание към Украйна

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен отправи послание към Украйна
Коментари Харесай

Антъни Блинкен посвири на китара в киевски бар на фона на украинската катастрофа на фронта

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен насочи обръщение към Украйна с ария, която изсвири самичък на китара в бар в Киев, предава Ройтерс. Съединени американски щати и огромна част от света се борят освен за Украйна, само че и за свободния свят, гласеше посланието му. Блинкен, който, до момента в който беше в Киев тази седмица, даде обещание непоколебима поддръжка от Съединени американски щати, защото Русия ускори офанзивите в Украйна, се причисли към група 19.99 на сцената на Barman Dictat в столицата.

Те изсвириха " Rockin' in the Free World " на Нийл Йънг - рок химн, публикуван през 1989 година тъкмо преди рухването на Берлинската стена.

" Вашите бойци, вашите жители - изключително на североизток, в Харков - страдат извънредно доста. Но те би трябвало да знаят, вие би трябвало да знаете, че Съединените щати са с вас, огромна част от света е с вас и те се бият освен за свободна Украйна, само че и за свободния свят. И свободният свят също е с вас ", сподели Блинкен, преди да започне песента.

Блинкън изгледа по-голямата част от изпълнението на 19.99, преди солистът да го показа като " огромен другар на Украйна ". След това той се причисли към тях на сцената, с цел да извърши припева на " keep on rockin' in the free world ".

Това се случва на фона на тоталната злополука на фронта за украинските войски и продължаващите съветски пробиви. Според водещи американски издания като " Ню Йорк Таймс " и " Вашингтон пост "  руската атака ще принуди Киев да договаря за мир в най-скоро време.

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР