НЮ ЙОРК (АП) — Процесът за подкуп срещу сенатор от

...
НЮ ЙОРК (АП) — Процесът за подкуп срещу сенатор от
Коментари Харесай

Встъпителни изявления са готови да започнат втори наказателен процес срещу сенатор Боб Менендес

НЮ ЙОРК (АП) — Процесът за рушвет против сенатор от Ню Джърси Боб Менендес е подготвен да стартира с встъпителни изказвания в сряда, до момента в който прокурорите се пробват да убедят жури, че дългогодишният авторитетен демократ е бил подготвен да продаде въздействието си, с цел да се възползва от трима предприемачи в подмяна на пари, златни кюлчета и първокласна кола.

Сенаторът с три мандата настоя след есенния си арест, че не е отговорен по обвинявания, че е употребявал въздействието си, с цел да помогне на трима предприемачи от Ню Джърси, в това число посредством даване на услуги на държавните управления на Египет и Катар.

Прокурорите споделят, че мъжете са обсипвали Менендес и брачната половинка му с дарове, с цел да подсигуряват, че Менендес ще помогне тях.

70-годишният Менендес е съден във федералния съд в Манхатън с двама от предприемачите. Трети се призна за отговорен и се съгласи да свидетелства против останалите обвинени. Съпругата на Менендес би трябвало да бъде съдена през юли.

За сенатора процесът съставлява вторият път, когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР