Козметичният гигант L`Oréal Paris прибегна до нестандартен начин за рекламиране

...
Козметичният гигант L`Oréal Paris прибегна до нестандартен начин за рекламиране
Коментари Харесай

Модел с хиджаб рекламира продукти за коса

Козметичният колос L`Oréal Paris прибегна до ексцентричен метод за рекламиране на новата си серия артикули за коса Elvive. Моделът Амена Кхан е лице на артикули на марката, само че до момента е промотирала артикули за лице и козметика.

А в този момент ще популяризира грижа за косата. Красавицата с розов хиджаб на главата се появява на към края на видеото, след още няколко модела, които изясняват какъв брой значимо е за тях косата им да е здрава и да наподобява добре. Всеки от тях се свързва с съответен артикул от серията, предопределена за другите потребности на дамите.

Публикация, споделена от Amena (@amenaofficial) на Яну 13, 2018 в 3:21 PST

А Кхан заключва, че това дали косатa й е на показ или не няма значение за грижите, които тя поставя за нея. В профила си в Instagram моделът добавя, че желае когато смъкна хиджаба, косата й да бъде витална и здрава. Това, което желаят всички дами.

Амена дефинира рекламната акция като " изменяща играта " . Тя споделя в детайли и прекарванията си по времe na снимачния развой. Най-важното в тази ситуация е, че не просто е получила привилегията да взе участие в плана, а по никакъв метод не се е почувствала дискриминирана поради избора си да носи хиджаб.

Публикация, споделена от Amena (@amenaofficial) на Яну 14, 2018 в 3:04 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР