Военният парад в чест на рождения ден на крал Чарлз

...
Военният парад в чест на рождения ден на крал Чарлз
Коментари Харесай

Специалната връзка между крал Чарлз и внука му принц Джордж

Военният церемониал в чест на рождения ден на крал Чарлз внесе глътка пресен въздух в другояче не доста добре разрастващата се година за кралското семейство. Насред здравословни проблеми и напрежение с принц Хари, кралските особи сякаш се отпуснаха на балкона на Бъкингамския замък.
 Завръщането на Кейт - гвоздеят във военния церемониал в чест на крал Чарлз
Завръщането на Кейт - гвоздеят във военния церемониал в чест на крал Чарлз

Всички желаеха да зърнат принцесата на Уелс

Освен блестящото завръщане на Кейт Мидълтън, усещане направи и близката връзка сред сина й принц Джордж и свекър й крал Чарлз. За това е съдействал и фактът, че фамилията на принц Уилям от известно време живее в Аделаид Котидж край замъка Уиндзор, в който пък кралят прекарва много време.

На няколко часа северно от Уиндзор се намира място, което Чарлз особено посвещава на най-големия си внук и предстоящ крал на Англия. В земите край имението Бъркхол се намира " Гората на принц Джордж ".

Когато Джордж, сега към този момент десетгодишен, се ражда през 2013 година, Чарлз засажда дървета в чест на появяването му и края замъка Балморал. По това време той ремонтира и къщичката на дървото в имението Хайгроув - развлечение, което е основала преди време за личните си синове Уилям и Хари.

Робърт Джобсън, създател на книгата Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed, разяснява пред Hello, че когато принц Джордж поотрасне още малко, крал Чарлз ще стартира да го направлява за бъдещата му роля на монарх по метода, по който Елизабет Втора е направлявала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР