Джино Бианкалана дължи пари на куп хора, но това не

...
Джино Бианкалана дължи пари на куп хора, но това не
Коментари Харесай

Нямал пари за заплати? Джино кара „Бентли“ за 200 бона и пилее пари в молове

Джино Бианкалана дължи пари на куп хора, само че това не му пречи да се отдаде на постоянен шопинг в софийски мол, написа в. „ Уикенд ”. Риалити героят джитка из столицата с „ Бентли ” за 200 бона, а в това време дължи пари на огромна част от някогашните си чиновници, снабдители, търговци и доставчици. Това не пречи на положителното въодушевление на мургавелкото, който обиколи комерсиалния център и си напазарува дрешки и джунджурийки.

Както бяхме писали преди време, двукратният първенец от „ ВИП Брадър “ е завлякъл десетки хора с крупни суми пари. Ива Атанасова, Атанас Михайлов, Стела Хлебарова, началник Илиан Кустев, Стефан Атанасов, Елена Христова... – това са единствено дребна част от хората, на които Бианкалана не се е издължил финансово. Сумите, които дължи, са разнообразни, само че общо има да дава към 15 000 лв.. Това са единствено известните на медиите случаи, а сигурно има и други, които към момента не са станали притежание на читателите ни. Мълви се, че към разнообразни снабдители ромът с същинско име Гино Ташев дължи над 40 000 лв., също така не се е издължил към „ Топлофикация ” и „ Софийска вода ”, а компаниите му са в позорния лист на Национална агенция за приходите за невнесени налози и осигуровки на чиновниците.

Наскоро дамата на Джино и майка на първородната му щерка отхвърли слуховете, че двамата са разграничени. На въпрос на собствен почитател в обществените мрежи от какъв брой години е с нейния обичан, доктор Кристиана Канева отговори: „ От 6 години “. По този метод тя опроверга клюките за разлъка с Джино, които витаят в светските среди към този момент повече от година. Причината е, че двамата не са се появявали дружно нито в общественото пространство, нито в обществените мрежи, а самият Джино даже отстрани профила си в инстаграм. Като причина посочи, че към този момент е трансферирал 40-те и е сериозен мъж, на който не му отива да има профили в обществени мрежи. Истината е, че по-скоро се е усетил, че не е хубаво да се хвали с колите и парите си, а да дължи пари на рой хора.

„ Винаги съм си пазела персоналното пространство и не съм желала да попадам в сходни среди “, съобщи пред своите почитатели Кристиана, която до неотдавна се радваше на медийната популярност, само че тя към този момент й тежи. Доскоро двамата с Джино афишираха освен връзката си, само че и всеки един от подаръците, с които ромът я засипваше. Скъпи бижута, пътешествия, първокласни коли, нови парцели – всичко беше нескрито в обществените профили и на двамата. По никакъв метод не личеше, че Кристиана си пази персоналното пространство, както твърди в този момент. Причината за затишието са точно задълженията на фамилията към елементарни жители, компании и институции.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР