Козлодуй изтръпна, след като в центъра на града беоткрит разложен

...
Козлодуй изтръпна, след като в центъра на града беоткрит разложен
Коментари Харесай

Козлодуй изтръпна. Труп в центъра на града

Козлодуй изтръпна, откакто в центъра на града беоткрит разкапан мъртвец. Новината, която заяви БулНюз, бе доказана от полицията във Враца. Зловещата находка е открита през вчерашния ден към обяд.

По данни на Министерство на вътрешните работи сигналът е подаден от чиновници на Топлофикация-Козлодуй, които съобщили, че по време на ремонтни действия в шахта и тръбен тунел са намерили човешки кости.

Трупът е открит към 12 часа през вчерашния ден в ров при тръбите за топла вода зад Дома на енергетика. Заради повреда на отоплителната система се наложило плочата под тръбите да бъде изместена и при разкопаването служащите на АЕЦ „ Козлодуй “ попаднали на човешките остатъци. Предполага се, че те са престояли в земята най-малко няколко години, защото са изцяло разложени.

По непотвърдена информация останките са на клошар, защото бездомниците постоянно в зимния интервал се топлят до тръбите за парното, а под тях имало кухината със стълба към нея, през която те са влизали.

Тепърва следва да бъде открито чии са останките, от по кое време лежат подземен в центъра на града и каква е повода за гибелта.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР