Корнелия бори 26-годишно лъвче, което предвидливо е назначила на заплата

...
Корнелия бори 26-годишно лъвче, което предвидливо е назначила на заплата
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Корнелия бори 26-годишно лъвче

Корнелия бори 26-годишно лъвче, което прозорливо е назначила на заплата на „ Позитано ”, с цел да ѝ е на разположение при потребност, настояват източници на Narod.bg от партийната централа.

Соцмълвата носи, че неотдавна 53-годишната лидерка се обзавела с следващото сърдечно развлечение, на което даже дала обещание кариера в редиците на Столетницата след изборите.

Изумителното е, че младокът, конфигуриран в гнездото на социализма на пъпа на София, бил спокоен като водата – малко на брой определени знаели името му и от кое място и по какъв начин внезапно кацнал непосредствено в БСП-централата.

Старите социалисти върнаха лентата, че Корнелия бе спрягана като рисково близка и до автомобилния играч Крум Дончев.

Реклама

Паметливите източници припомниха, че през 2017-а Нинова персонално направила рали хубавеца член на Българска социалистическа партия и връчила членската брошура.

Корнелия имала афинитет към по-млади мъже, като обичала да ги сменя често-често,мълвят из алените коридори.

Преди Крум Дончев рисково непосредствен до достолепната соцлидерка бил различен младок – Иван Ченчев, не скриха усмивката си информаторите на Narod.bg.

Очаквайте продължение – ще научите по какъв начин се споделя младото лъвче на Корнелия, от кое място идва и куп други пикантни детайлности – единствено в Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР