Рори Макилрой отпразнува спечелването на Zurich Classic с Шейн Лоури,

...
Рори Макилрой отпразнува спечелването на Zurich Classic с Шейн Лоури,
Коментари Харесай

Рори Макилрой пее караоке и пие бира, след като спечели Zurich Classic с Шейн Лоури

Рори Макилрой отпразнува спечелването на Zurich Classic с Шейн Лоури, като изпя емблематичната ария на Journey 'Don't Stop Believin' на караоке и се наслаждения на добре- завоюва бира.

Макилрой и Лоури завоюваха победа в отборното съревнование в Ню Орлиънс, откакто победиха Чад Рейми и Мартин Трейнер в плейоф. Ramey и Trainer сложиха преднината в клуба на 25-под, преди McIlroy и Lowry да пробият последната дупка, с цел да отбележат същия резултат.

След това Макилрой и Лоури парираха дупката в плейофа, само че Рейми и Трейнър не съумяха да последват образеца им. Това е първата победа на Lowry в PGA Tour след спечелването на Open Championship през 2019 година, като McIlroy също постави завършек на деветмесечно очакване, с цел да бъде триумфално на пистата.

Това беше сладка победа за ирландската двойка, които са близки другари и са привикнали да играят един с различен в Ryder Cup за тима на Европа. Макилрой и Лоури започнаха празненствата си, като отвориха бутилка бира и се качиха на сценат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР