Vinted отчете годишна печалба за първи път, тъй като най-големият

...
Vinted отчете годишна печалба за първи път, тъй като най-големият
Коментари Харесай

Сайтът за мода втора употреба Vinted публикува първа годишна печалба

Vinted регистрира годишна облага за първи път, защото най-големият онлайн пазар за използвани облекла в Европа също се радва на бърз растеж на приходите на фона на възходящия интерес към покупка и продажба на облекла втора ръка мода.

Стартиращата компания от Литва, доста обичана от феновете на модата от целия континент, осъществя чиста облага от 18 милиона евро предходната година против загуба от 20 милиона евро през 2022 година Продажбите се усилиха с 61 % до 596 милиона евро.

„ Модата втора ръка към момента е относително неузрял пазар и единствено дребна част от модата като цяло. Представянето ни през 2023 година беше освен доказателство, че можем да реализираме мощен напредък, само че и че сме в челните редици на пазар с голям капацитет “, сподели Томас Плантенга, основен изпълнителен шеф на Vinted.

Основаната през 2008 година Vinted беше последно оценен на 3,5 милиарда евро през май 2021 година Той преглежда варианти за своята финансова конструкция, в това число вторична продажба на акц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР