Контролът на отоплението и температурата играят важна роля както в

...
Контролът на отоплението и температурата играят важна роля както в
Коментари Харесай

Електронните цигари: Вреди и ползи

Контролът на отоплението и температурата играят значима роля както в всекидневието ни, по този начин и в процеса на основаване на най-новите технологии. Оптималната температура освен ви разрешава да запазите косата си блестяща и да приготвите съвършената закуска, само че и да се основават нови трайни материали, от които могат да се вършат ракети и спътници. Особено значимо е отоплението от вътрешната страна, което има доста преимущества пред външните температурни резултати.

Учените от PMI се обърнаха и към правилото на нагряване от вътрешната страна при основаването на новаторската система за тютюн IQOS. Разработчиците на тези артикули декларират, че с помощта на нагряването от вътрешната страна и контрола на температурата, когато се употребява IQOS, няма изгаряне, не се образуват пушек и пепел, само че усетът и ароматът на тютюна се резервират.

Компанията непрестанно работи за възстановяване на своите артикули и технологии, употребявани при тяхното развиване, като се стреми да предложи на своите възрастни консуматори опция на тютюнопушенето. IQOS е претърпял обширни клинични изследвания и резултатите демонстрират, че прекосяването към IQOS е по-малко нездравословно за здравето, в сравнение с продължаването на пушенето на елементарните цигари. Важно е да се знае обаче, че бездимните цигари не изключват рисковете за здравето. Аерозолът съдържа никотин, който, както е знае се пристрастяващ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР