Компаниите-изпълнители на „Северен поток-2“ могат да избегнат американските санкции, единствено

...
Компаниите-изпълнители на „Северен поток-2“ могат да избегнат американските санкции, единствено
Коментари Харесай

Целта на САЩ е ясна – спиране на „Северен поток-2”

Компаниите-изпълнители на „ Северен поток-2 “ могат да избегнат американските наказания, само в случай че прекратят работа до 20 януари 2020 година – в течение на 30 дни от подписването на бюджета на Съединени американски щати, посредством който се постановат наказания на съветските газопроводи. Това оповестиха от Държавния департамент, като подчертаха категорично, че желанието на Вашингтон е да спре плана, предава ТАСС.

„ Съединените щати ще наложат наказания, в случай че фирмите, свързани със строителството, неотложно не показват желанията си да спрат работа. Фирмите, свързани със строителството, би трябвало да завършат работата в границите на 30 дни. Всяка компания, участваща в плана " Северен поток-2 ", би трябвало деликатно да обмисли какво ще значи нейната активност “, се споделя в документа, съобщи организация " Фокус ".

Ведомството прибавя още, че държавният секретар Майк Помпео ще приготви в границите на 60 дни доклад за Конгреса на Съединени американски щати, в който ще бъдат изброени фирмите, които съгласно американската страна нарушават глобите на Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР