МВР ще достави около 273 камери за скорост по различни

...
МВР ще достави около 273 камери за скорост по различни
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! ТОЛ-камерите ще мерят средна скорост

М Вербовъчна разработка ще достави към 273 камери за скорост по разнообразни поръчки, а до шест месеца камерите на ТОЛ-системата ще мерят за междинна скорост , сподели служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов.

Той акцентира, че задължението за това, което се случва по пътищата, не е единствено на Министерство на вътрешните работи и добави, че огромният проблем по тематиката за пътната сигурност е неналичието на образование, има и проблем с образованието. Трябва да има фрапантен скок на санкциите и глобите, освен във финансово измерение, само че и с лишаване на коли.

Стоянов откри възобновеното полицейско ръководство в Полски Тръмбеш. Районното ръководство беше прекратено в полицейски сектор със заповед на тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков. Две години по-късно със заповед на Калин Стоянов полицейските ръководства в Полски Тръмбеш и Стражица възвръщат работа.

Аз съм на мнение, че в миг, в който приказваме за шенгенско пространство, за незаконна миграция, за повишение на сигурността на жителите няма по какъв начин да работим с лимитирани и закрити структури и скъсен щат. С възобновяване на Районното ръководство в Полски Тръмбеш сътрудниците от полицията ще имат опция за по-бърза реакция при сигнали за нарушавания на публичния ред и осъществени закононарушения. Служебният министър акцентира, че от ръководството са отпуснати към 2,5 милиона лв. за главен ремонт на постройката. Той уточни, че след процедура за социална поръчка ще бъдат закупени 462 нови автомобила, които ще бъдат предопределени за чиновниците на Пътна полиция в другите регионални дирекции. Лентата на възобновеното ръководство срязаха служебният министър Калин Стоянов и кметът на Полски Тръмбеш Георги Чакъров.

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР