Когато искаш да направиш спортен автомобил с възможностите на суперкола, но на

...
Когато искаш да направиш спортен
автомобил с възможностите на суперкола,
но на
Коментари Харесай

Португалци направиха интересна спортна кола

Когато искаш да направиш спортен автомобил с опциите на суперкола, но на половин цена от до момента познатите, трябва да си много самоуверен. Шасито на автомобила би трябвало да е на тръбна рама, а ако бюджетът ти разрешава може да алуминиев или кевларен монокок. След това ти би трябвало мощен, само че лек и нескъп мотор, регулируемо окачване, външни композитни панели, аеродинамичен кит и си подготвен, в случай че инжинеринговата ти работа е изпълнена добре.

Tочно по този начин са постъпили в Португалия, която е дилетант в тази игра. Проектът за подобен състезателен и нескъп автомобил Adamastor тръгва преди шест години и към този момент първият продукт на марката е подготвен да излезе на пазара. Обозначението му е P003RL и това автомобил със приблизително разположен двигател с доста прелестно съотношение мощност-тегло, a в моторите си предлага избор от някоок мотора EcoBoost на Ford. Към това се прибавя спортно окачване и този подготвен за пистата родстър обещава много приятни страсти на притежателя си.

Изборът мотори който се предлага наистина впечатлява – от 2 и 2,3 литра, до2,7 и 3,5 л двойно турбо V6, както и атмосферен мотор 3.5 л V6. При предавателните кутии също има избор – механични и автоматични кутии на Ford или неповторима кутия с прави зъби, подредена с опция за промяна на предавките от кормилото и избор на предавателни цифри по поръчка на клиента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР