JLR обяви, че компанията прави стратегическа инвестиция в австралийската компанията

...
JLR обяви, че компанията прави стратегическа инвестиция в австралийската компанията
Коментари Харесай

JLR със стратегическа инвестиция във Fortescue

JLR разгласи, че компанията прави стратегическа инвестиция в австралийската компанията Fortescue, експерт в региона на минното дело и интелигентният мониторинг и ръководство на батерийни модули.

В частност, взаимната работа сред двете компании ще бъде съсредоточена върху софтуерното решение Elysia на Fortescue, което е създадено с концепцията да усъвършенства дълготрайността на батерията, сигурността и цялостната продуктивност.

" Започвайки с новия Range Rover Electric, който ще бъде стартиран по-късно тази година, софтуерът Elysia на Fortescue ще наблюдава всички бъдещи електрически автомобили на JLR ", споделят от компанията. " Това ще помогне да се даде на клиентите по-добро преживяване при владеене, с по-бързо зареждане, усъвършенствана надеждност и повишен пробег ".

От JLR анонсират също по този начин, че Elysia ще подкрепи инженерите в опита им да конфигурират батериите по допустимо най-оптималния метод, ще им даде опция да усъвършенстват и разпращат обновления за възстановяване на работата на клетките по-бързо и ще спомогне за по-лесното трансформиране на към този момент употребяваните в електрическите автомобили батерийни модули в техният второстепенен експлоатационен живот.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР