BMW обнови напълно компактния си SUV X3. Моделът прави по-спортно

...
BMW обнови напълно компактния си SUV X3. Моделът прави по-спортно
Коментари Харесай

BMW X3 е освежен

BMW обнови изцяло компактния си SUV X3. Моделът прави по-спортно усещане от предходния, а новият дизайнерски език придава на автомобила в четвъртото му моделно потомство динамична грациозност - от вътрешната страна и извън.. В допълнение към бензиновите и дизеловите мотори, задвижващото портфолио включва последно потомство plug-in хибридна система, която обезпечава на новото BMW X3 30e xDrive електрически пробег от 81 до 90 километра съгласно WLTP.

Новият M Performance модел на BMW с обилно проектираните повърхности и няколко точно дефинирани линии има ясна осанка, която е сведена до най-важното. В съпоставяне с предходния модел, новото BMW X3 е пораснало на дължина с 34 милиметра до 4755 милиметра и на широчина с 29 милиметра до 1920 милиметра. Във връзка с височината на автомобила, понижена с 25 милиметра до 1660 милиметра и увеличената широчина на следата, се основава изключително мощен и състезателен външен тип.

Върху изправената предница на новото BMW X3, огромната бъбрековидна решетка на BMW излъчва решително наличие. Стандартното съоръжение на новото BMW X3 включва 18-инчови алуминиеви джанти (BMW X3 30e xDrive: 19 инча). Като алтернатива се оферират и джанти от лека сплав с размери 20 и 21 инча.

Вътре нова конструкция от отвесни и диагонални ленти слага пресен акцент. Опционалното контурно осветяване BMW Iconic Glow обгръща и двата бъбрекови детайла на всички места. Както дневните светлини, по този начин и габаритните светлини, и пътепоказателите на LED фаровете към този момент се генерират от L-образни, припокриващи се източници на светлина.

В интериора на новото BMW X3 функционалността се среща с обилно пространство и атмосфера с самостоятелен жанр. Извитият екран на BMW, лентата за взаимоотношение на BMW, кормилата с плосък борд в долната част и новопроектираният селектор на предавките характеризират модерната интерпретация на типичната за марката ориентировка на лидера. Други характерни за модела функционалности включват цветни светлинни детайли в централната подпора и в панелите на вратите. В предната част на вратите на водача и пасажера, тези нови дизайнерски характерности включват функционални бутони, контроли за вентилация, вентилационни отвори и здрави механизми за отваряне на вратите, типични за моделите BMW X.

Стандартно новото BMW X3 има електрически регулируеми и отопляеми спортни седалки във версия Econeer с повърхности и тапицерия от второстепенен материал. В допълнение към предизвестието за преден конфликт, предизвестието за овакантяване на лентата и разпознаването на пътните знаци за ограничаване на скоростта, общоприетото съоръжение включва също Driving Assistant, в това число предизвестие за промяна на лентата и ръчен помощник за ограничение на скоростта, помощник и камера за заден ход. Разбира се също на борда са интеграция на смарт телефон с “Apple CarPlay ” и “Android Auto ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР