Базата е с капацитет за обслужване и ремонт на над

...
Базата е с капацитет за обслужване и ремонт на над
Коментари Харесай

Schmitz Cargobull избра България за първия си сервизен център в Централна Европа

Базата е с потенциал за обслужване и ремонт на над 1100 ремаркета и полуремаркета годишно

Първият личен сервизен център на Schmitz Cargobull в Централна Европа отвори порти в България. Най-големият производител на ремаркета и полуремеркета на Стария континент избра страната ни за пилотния план, част от новата тактика на компанията за създаване на лична сервизна мрежа.

Новият сервизен център на Schmitz Cargobull в София е ситуиран на 720 кв. м разгъната повърхност и разполага с 1800 кв. м паркинг зона. С първична инвестиция от над 2 млн. лв. се подсигурява потенциал за обслужване и ремонт на над 1100 ремаркета и полуремаркета годишно. Разполага с четири проходни сервизни ленти и разрешава по едно и също време обслужване на осем полуремаркета. Модерното софтуерно съоръжение и принадлежности, в това число 10-тонен подемен кран, дава опция на място да се сглобяват друг вид надстройки. Основният екип на сервиза е от шестима потвърдени и висококвалифицирани механици с дълготраен опит. Към него ще работи и мобилна сервизна група със профилиран бус за осъществяване на диагностика и поправки на място.

Центърът разполага и с над 300 кв. м офисна част и склад с богата номенклатура от аварийни елементи на Schmitz Cargobull. Той е част от One Stop - Full Service концепцията на компанията, с помощта на която клиентите получават на едно място достъп до цялостната гама артикули и услуги – от продажбата на нови и втора ръка полуремаркета, през аварийни елементи, обезпечаване на финансиране до ремонт, сервизни услуги и осъществяване на сервизни контракти. Новият сервиз ще оперира и като подготвителен и обучителен център.

„ Горди сме, че първият личен сервизен център на Schmitz Cargobull в Централна Европа е тъкмо в България. Това демонстрира освен високо равнище на доверието в експертизата на нашите експерти, само че е и добър знак за вероятностите за развиването на транспортния отрасъл и икономическата среда у нас. “, показа по време на откриването Георги Цветков, шеф на Шмиц Каргобул България, които стоят зад реализацията на плана. „ Това е инвестиция в спокойствието на нашите клиенти, качеството и бързината на обслужване, както и опцията да получат всичко, от което имат потребност на едно място. “, добави той.

На формалното разкриване на новия сервизен център в региона на Долни Богоров участваха над 200 представители на водещи транспортно-логистични компании, институции, и сътрудници. В символичното прерязване на лентата участваха и Ралф Клайдайтер, член на борда на шефовете и основен търговски шеф на Schmitz Cargobull, Роланд Шахт, районен търговски шеф на Schmitz Cargobull, Кристофър Дене, шеф Следпродажбено обслужване и сервизна мрежа на Schmitz Cargobull.

*Източник: Шмиц Каргобул България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР