На Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио през 2020 г.

...
На Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио през 2020 г.
Коментари Харесай

Планът на звездите на пистата Тара Дейвис-Уудхол и Хънтър Уудхол да донесат у дома съвпадащо олимпийско злато

На Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио през 2020 година звездите на пистата и Хънтър Уудхол избягаха от сърцата на спортните почитатели по целия свят. Но този кръг на Олимпийските игри в Париж през 2024 година те се надяват да уловят нещо в допълнение. 

„ Основната цел на всеки, когато отиде на олимпийски игри, е да завоюва олимпийско злато “, сподели дълъг скок Тара пред E! Новини, защото тя и брачният партньор Хънтър седнаха за извънредно изявление. И макар че тя напусна Токио с шесто място, тя предвижда, „ методът, по който сме трансформирали фокуса си тази година и какъв брой доста нашата подготовка значи повече от срещата, това ще бъде доста, доста специфичен миг и за двамата нас. "

Може би даже по-специални от последните няколко години, когато двойката, и двамата на 25, се състезава поотделно в Япония (благодарение на интензивните ограничавания, въведени, с цел да се подсигурява, че отсрочените поради Коронавирус игри могат даже да се случи, те не са могли да се гледат), да се сгодят седмици по-късно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР